Το κατάστημα νυφικών il mondo di Litsa & Loula με πολυετή πείρα στον χώρο του νυφικού δημιούργησε τώρα για σας ένα μοναδικό νυφικό σαλόνι που θα ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Συνεχίζοντας την παράδοση στον χώρο της υψηλής ραπτικής, εμπλουτίζουμε συνεχώς την συλλογή μας, με εντυπωσιακά νυφικά φορέματα, γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, εξειδικευμένων στο νυφικό.
Έχοντας συνεχώς σαν οδηγό μας τις απαιτήσεις της σύγχρονης νύφης, που έχοντας άποψη και στυλ, αναζητά την μοναδικότητα στη νυφική της παρουσία, σας προτείνουμε νυφικές αποκλειστικότητες ανάλογα με το σωματότυπo, το ύφος και την αισθητική της κάθε υποψήφιας νύφης.
Η πλούσια συλλογή του καταστήματος μας, το ζεστό και φιλικό περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση, συντελούν στην μοναδικότητα της νυφικής παρουσίας κάθε πελάτισσας. Τα πολύτιμα υφάσματα, οι ιδιαίτερες γραμμές και τα μοναδικά κεντήματα με κρύσταλλα Swarovski και ημιπολύτιμες πέτρες, είναι στοιχεία που συνθέτουν νυφικά κλασσικά, ρομαντικά ή μοντέρνα.
Στο νυφικό σαλόνι που βρίσκεται στο 2ο όροφο του καταστήματος μας, θα βρείτε επίσης πλούσια συλλογή νυφικών αξεσουάρ, όπως κουάφ, πέπλα, γάντια, πρωτότυπες μπομπονιέρες, λαμπάδες και στέφανα καθώς και τμήμα γαμπρού πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για τη μεγάλη μέρα.

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest