30 Χρoνια ilmondo di Litsa & Loula

30yLL

Αποφασίσατε να παντρευτείτε;

Είναι η τυχερή σας χρονιά. Το il mondo di Litsa & Loula γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Κλείνοντας το γάμο σας στο κατάστημά μας, σας περιμένουν εκπλήξεις και δώρα.

– Σε όλα τα ζευγάρια παρέχετε ένα πακέτο υδροθεραπειών και χαλαρωτικού μασάζ και μια περιποίηση προσώπου για τη νύφη στο Sirena Residence & SPA στον κάμπο Μαραθοκάμπου.

– Τρία τυχερά ζευγάρια κερδίζουν κατόπιν κλήρωσης δυο διανυκτέρευσεις με πρωϊνό στο Sirena Residence & SPA.

– Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλα τα ζευγάρια όταν επισκεφτούν το κατάστημα μας.

 

Η έμπνευση, η τέχνη και η παράδοση είναι η κληρονομιά του il mondo di Litsa & Loula εδώ και 30 χρόνια και την μοιραζόμαστε μαζί σας στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

 

ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

Για το πρώτο τσούγκρισμα των ποτηριών του ζευγαριού απαιτείται οίνος αφρώδης και εορταστικός, με ζωηρές φυσαλίδες και ευχάριστο άρωμα.
Για τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το φαγητό επιλέξτε ανάλογα με τα εδέσματα που θα προσφέρετε και προτιμήστε κρασιά που θα είναι αρεστά στους περισσότερους ουρανίσκους.

Αν το μενού είναι σε μπουφέ, επιλέξτε δύο κρασιά, ένα λευκό και ένα κόκκινο, που να μπορούν να ταιριάξουν εύκολα με περισσότερες γεύσεις.
Ενα αρωματικό λευκό κρασί με δροσερή οξύτητα και ένα επίσης αρωματικό ερυθρό κρασί με μαλακές τανίνες και πλούσια γεύση είναι μια ασφαλής λύση. Read the rest of this entry »

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest