Με οδηγό την πολυετή πείρα μας και τις ανάγκες των σύγχρονων παιδιών, δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέρνο χώρο με ενδύματα και αξεσουάρ επιλεγμένα απο τις συλλογές των πλέον επώνυμων εταιρειών.

Οι επιλογές μας, ακολουθούν τις πιο πρόσφατες τάσεις μόδας και απευθύνεται στους πλέον απαιτητικούς πελάτες μας, τα σύγχρονα αγόρια και κορίτσια, οι οποίοι επιλέγουν με τα ποιό αυστηρά κριτήρια τα μοντέρνα και άνετα ενδύματα.
Οι συλλογές μας για τα παιδιά, συνδυάζουν το χρώμα και την ενέργεια, το στυλ και την άνεση προσφέροντας τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν με αυτοπεπήθηση και άνεση στις απαιτήσεις του σχολείου, του σπίτι, των σπορ και της ψυχαγωγίας.

Στο il mondo di Litsa & Loula, είμαστε προσηλωμένοι στην διαρκή αναζήτηση νέων τάσεων και εκφράσεων, πάντα με απότερο στόχο την εκπλήρωση των επιθυμιών των μικρών δυναμικών μας φίλων.

Στους δυο ορόφους του καταστηματός μας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ποικίλα ενδύματα και αξεσουάρ, με εξεραιτική ισοροποία ανάμεσα στην ποιότητα και το κόστους.

Μοναδικός μας στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών.

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest